Laguna - Bukmarker - Sasvim nov pristup dijeti – „Pravilna linija ishrane – zvanični kuvar“ u prodaji od 25. marta - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Sasvim nov pristup dijeti – „Pravilna linija ishrane – zvanični kuvar“ u prodaji od 25. marta

U prvoj knjizi „Pravilna linija ishrane“ doktorke Suzan Pirs Tompson dobili smo jasne instrukcije kako da se hranimo i kako svaki naš obrok treba da izgleda, ali tu nije bilo konkretnih uputstava za njihovu pripremu. U drugoj knjizi, „Zvaničnom kuvaru“, naći ćete recepte, kao i mnoštvo saveta, trikova i alata, koje su osmislili članovi zajednice Pravilne linije ishrane – a upravo zahvaljujući njihovom trudu, mašti i inventivnosti nastala je ova knjiga.

Pošto se ovaj program razlikuje od svih drugih programa mršavljenja koji postoje, i ovaj kuvar će se razlikovati od svega što ste dosad videli. U njemu se govori o obilnim, šarolikim i hranljivim porcijama, koje su u isto vreme i jednostavne za pripremu. Postoje samo doručak, ručak i večera, i ništa između toga. Ovde se ne pominju nikakve „zdrave grickalice“, jer takve namirnice oživljavaju zavisnost u mozgu i usporavaju gubitak kilograma. Zato su u kuvaru dati nedeljni planovi ishrane za čitavu godinu i za one koji jedu sve namirnice, kao i za one okrenute ishrani na biljnoj bazi.

Između ostalog, u knjizi ćete pronaći i više od 75 ukusnih recepata, uputstva kako da započnete program i kako da istrajete na pravom putu, savete i trikove kako da izvučete maksimum iz nedeljnog plana ishrane, ispovesti članova zajednice Pravilne linije ishrane i njihove fotografije pre no što su pristupili programu i nakon toga, i još mnogo drugih saveta i korisnih sitnica koje će vam pomoći da ostanete zdravi, vitki i slobodni.

Dr Suzan Pirs Tompson je vanredna profesorka neurologije i kognitivnih nauka na Univerzitetu u Ročesteru i stručnjak na polju psihologije ishrane. Ona je predsednica Instituta za održivi gubitak težine i osnivačica i direktorka Brajt lajn solušns, kompanije posvećene pomaganju ljudima da postignu dugoročan, održiv gubitak težine. Njen program koristi najsavremenija istraživanja kako bi objasnio na koji način mozak blokira gubitak težine i svakog dana uči ljude kako da isprave tu nepravilnost i žive Srećan, Vitak i Slobodan život.

Pravilna linija ishrane – zvanični kuvar“ Suzan Pirs Tompson u prodaji je od četvrtka 25. marta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
branko anđić ništa gore od čitanja suvoparne knjige, jedino gore od toga je njeno pisanje laguna knjige Branko Anđić: Ništa gore od čitanja suvoparne knjige, jedino gore od toga je njeno pisanje
17.05.2024.
Ovogodišnji dobitnik Nagrade grada Beograda „Despot Stefan Lazarević“ u oblasti književnosti i prevodnog stvaralaštva u razgovoru za Danas govori o značaju ove nagrade, ali i o dve poslednje knjige na...
više
prikaz presfildovog romana ratnik kada vas zapuhne prašina starih rimskih puteva laguna knjige Prikaz Presfildovog romana „Ratnik“: Kada vas zapuhne prašina starih rimskih puteva
17.05.2024.
Vratio se Stiven Presfild. Autor bestselera o staroj Grčkoj – „Ognjena kapija“ i „Plime rata“ – u novom, uzbudljivom romanu „Ratnik“, pažnju je posvetio Starom Rimu. Zaplet romana je smešten u dve ...
više
prikaz knjige tajni život drveća zaljubljen u šumu laguna knjige Prikaz knjige „Tajni život drveća“: Zaljubljen u šumu
17.05.2024.
Retko je koja knjiga o prirodi privukla pažnju svetskih razmera i postala bestseler kao što je to slučaj sa naslovom „Tajni život drveća“ Petera Volebena. Zašto noćas tako šume jablanovi, tako stra...
više
ekskluzivno stiven erikson u beogradu 20 maja  laguna knjige Ekskluzivno: Stiven Erikson u Beogradu 20. maja!
17.05.2024.
Jedan od najznačajnijih svetskih autora žanra epske fantastike, Stiven Erikson, družiće se sa čitaocima u Beogradu u ponedeljak 20. maja od 17 sati u knjižari Delfi SKC. On će potpisivati svoje knjige...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.