Laguna - Bukmarker - „S mnogo ljubavi!“ – akcija kojoj nećete moći da odolite - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

„S mnogo ljubavi!“ – akcija kojoj nećete moći da odolite

Izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi organizuju akciju pod nazivom „S mnogo ljubavi!“, koja počinje 7. marta i traje dok ima zaliha.

Ovo će biti prilika da povodom 8. marta svojoj devojci, supruzi, mami ili baki priredite lepo iznenađenje. Požurite u najbližu knjižaru Delfi, obezbedite svoj primerak knjige „Iznenadi me“ bestseler autorke Sofi Kinsele i na poklon ćete dobiti Avon toaletnu vodu. Na ovoj akciji važe i ostali popusti.

Pitate se kako održati ljubavnu vezu uvek svežom? Sofi Kinsela, autorka serijala „Kupoholičarka“, u svom novom romanu „Iznenadi me!“ nudi neočekivane odgovore.

Posle deset godina zajedničkog života Silvi i Den imaju udoban dom, dobre poslove, divne bliznakinje i toliko se dobro razumeju da jedno drugom završavaju rečenice. Imaju srećan brak i veruju da se odlično poznaju. Sve dok im neko uzgred ne spomene da bi mogli da ostanu zajedno još šezdeset osam godina... i tada se uspaniče.

Oni brzo odluče da počnu jedno drugom da priređuju iznenađenja kako bi održali svežinu i uzbuđenje u svojoj vezi. Međutim, dok sprovode projekat Iznenadi me – koji podrazumeva sve i svašta, od neočekivanih poklona i izlazaka u restorane do seansi fotografisanja – dešavaju im se nezgode sa komičnim i katastrofalnim ishodima.

Iznenađenja se postepeno pretvaraju u zapanjujuća otkrića. A kada se otkrije jedan skandal iz prošlosti, njih dvoje se zapitaju da li se zapravo uopšte poznaju...

Kupovinom knjige „Iznenadi me“ na poklon dobijate jednu od tri Avon toaletne vode:

Scent Essence Velvet Amber toaletna voda spada u orijentalnu kategoriju mirisa i nudi topao i intenzivan doživljaj, definisan izuzetnim zlatnim frangipani havajskim cvetom i aromatičnim zvezdanim anisom, sa notom vanile i luksuznim kašmirom.

Scent Essence Sparkly Citrus toaletna voda citrusno cvetne kategorije obećava bujni uzbudljivi koktel osunčanog sicilijanskog bergamota i mandarine, koji stvara blaženi i blistav osećaj, dok buket svežeg cveća oživljava u potpunosti.

Scent Essence Romantic Bouquet sadrži cvetno voćne note. Bujne latice ljubičice i božura u toplom zagrljaju vetivera, predstavljaju krajnji izraz ženstvenost i sasvim sigurno će pomoći da očarate svoju jaču polovinu.

Ne propustite priliku, obradujete one koje volite i s mnogo ljubavi uživajte u fantastičnoj knjizi i mirisnim notama toaletnih voda Avon.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
piter s bigl uvek je važno preduzeti akciju laguna knjige Piter S. Bigl: Uvek je važno preduzeti akciju
08.05.2024.
Sa Piterom S. Biglom, autorom „Poslednjeg jednoroga“, razgovarali smo, pre svega, o inspiraciji za nastanak romana koji je ganuo milione čitalaca širom sveta, kao i o tome šta to mogu deca da vide a n...
više
prikaz romana prijatelj jermenin nostalgična priča za izgubljenim prijateljstvom laguna knjige Prikaz romana „Prijatelj Jermenin“: Nostalgična priča za izgubljenim prijateljstvom
08.05.2024.
Roman „Prijatelj Jermenin“ je nostalgična priča o tinejdžerskom prijateljstvu koje se odvija šezdesetih godina 20. veka u Sibiru. Takođe govori o otkrivanju jermenske zajednice. Moglo bi se reći da au...
više
prikaz romana srećno pismo vaj kiland i penelopi vord čista petica  laguna knjige Prikaz romana „Srećno pismo“ Vaj Kiland i Penelopi Vord: Čista petica!
08.05.2024.
Veoma brzo sam shvatila da ne smem da propustim nijednu knjigu koju Vaj Kiland i Penelopi Vord zajedno napišu, iako i pojedinačno pišu divne ljubavne romane. Svaki put čitaocima pruže nešto neobično, ...
više
kad filmske priče uplove u književnost majski broj časopisa bukmarker u svim delfi knjižarama laguna knjige Kad filmske priče uplove u književnost – majski broj časopisa Bukmarker u svim Delfi knjižarama
08.05.2024.
Majski broj časopisa Bukmarker, koji možete pronaći u svim knjižarama Delfi, doneće vam mnoga zanimljiva saznanja o knjigama „Buntovnice s razlogom“, „Sva siročad Bruklina“, „Od šapata do vriska“, „Sl...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.