Laguna - Bukmarker - Predavanja Ridigera Dalkea u Beogradu - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Predavanja Ridigera Dalkea u Beogradu

Ridiger Dalke, poznati nemački lekar, psihoterapeut, predavač i autor knjiga „Bolest kao put“, „Bolest kao govor duše“ i „Zakoni sudbine“ održaće 19. aprila u hotelu „Hyatt Regency“ dva predavanja na temu „Pravila igre života“ od 17.30 i „Životne krize kao prilika za razvoj“ od 20 sati. Ovom prilikom biće predstavljena i nova knjiga „Životne krize kao prilika za razvoj“ u izdanju Lagune.
 
19. april, sreda: 17.30 – 19.30, „Pravila igre života“
 
Kada želimo igrati neku igru, prvo moramo biti upućeni u njena pravila. Često se, međutim, ponašamo tako kao da se to ne odnosi i na najvažniju igru od svih, na sam život. Ridiger Dalke nam u svojoj knjizi „Zakoni sudbine“ objašnjava zakonitosti koje sudbinski utiču na naš život.
 
Sa zakonima života isto je kao i sa zakonima fizike. Ako ih poznajemo, možemo imati koristi od njih, a ako ih zanemarujemo, često će nam se događati neprijatnosti čiji će nam uzroci ostati nejasni.
 
Ridiger Dalke, jedan od najvećih stručnjaka iz oblasti holističke medicine, već se decenijama bavi zakonima koji utiču na ljudski život i sudbinu. Na ovom predvanju ćete otkriti kako misli i osećaji određuju našu stvarnost, pokazuje nam kako nam primena zakona sudbine u praksi pomaže da sebe poštedimo muka i patnji i istovremeno nam ukazuje na kraljevski put do ostvarenja naših duševnih potencijala.
 
19. april, sreda: 20:00 – 22:00, „Životne krize kao prilika za razvoj“
 
U onoj meri u kojoj učimo da bolje rešavamo tehničke probleme, izgleda da gubimo sposobnost da vladamo prirodnim fenomenima. Posebno nas prelasci iz jedne životne faze u drugu stavljaju na iskušenje. Jurimo kroz život, štedimo vreme gde god je to moguće, a ipak nemamo vremena da se posvetimo bitnim trenucima našeg sopstvenog razvoja.
 
Rođenje, pubertet, odvajanje od roditeljskog doma, ženidba – sve su to važne stanice u našem životu. Kao i starenje i smrt, ovo su prirodni fenomeni koje sve više doživljavamo kao pretnju ili krizu. Dok su prethodne generacije slavile ovakve prelaze moćnim ritualima, moderno društvo ih potiskuje iz svesti. No potiskivanje isuviše često završava bolešću koja je ogledalo naših duševnih patnji.
 
Ridiger Dalke, iskusni lekar i terapeut, u knjizi „Životne krize kao prilika za razvoj“ opisuje put i izlaz iz ovih dilema, a na predavanju će pokazati i kako koristiti prilike koje su skrivene u životnim krizama.
 
Ulaznice za predavanja Ridigera Dalkea mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, a od 20. marta i u prodavnicama Bio špajza.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
branko anđić ništa gore od čitanja suvoparne knjige, jedino gore od toga je njeno pisanje laguna knjige Branko Anđić: Ništa gore od čitanja suvoparne knjige, jedino gore od toga je njeno pisanje
17.05.2024.
Ovogodišnji dobitnik Nagrade grada Beograda „Despot Stefan Lazarević“ u oblasti književnosti i prevodnog stvaralaštva u razgovoru za Danas govori o značaju ove nagrade, ali i o dve poslednje knjige na...
više
prikaz presfildovog romana ratnik kada vas zapuhne prašina starih rimskih puteva laguna knjige Prikaz Presfildovog romana „Ratnik“: Kada vas zapuhne prašina starih rimskih puteva
17.05.2024.
Vratio se Stiven Presfild. Autor bestselera o staroj Grčkoj – „Ognjena kapija“ i „Plime rata“ – u novom, uzbudljivom romanu „Ratnik“, pažnju je posvetio Starom Rimu. Zaplet romana je smešten u dve ...
više
prikaz knjige tajni život drveća zaljubljen u šumu laguna knjige Prikaz knjige „Tajni život drveća“: Zaljubljen u šumu
17.05.2024.
Retko je koja knjiga o prirodi privukla pažnju svetskih razmera i postala bestseler kao što je to slučaj sa naslovom „Tajni život drveća“ Petera Volebena. Zašto noćas tako šume jablanovi, tako stra...
više
ekskluzivno stiven erikson u beogradu 20 maja  laguna knjige Ekskluzivno: Stiven Erikson u Beogradu 20. maja!
17.05.2024.
Jedan od najznačajnijih svetskih autora žanra epske fantastike, Stiven Erikson, družiće se sa čitaocima u Beogradu u ponedeljak 20. maja od 17 sati u knjižari Delfi SKC. On će potpisivati svoje knjige...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.