Laguna - Bukmarker - „Dame biraju“ u Laguni 6, 7. i 8. marta - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

„Dame biraju“ u Laguni 6, 7. i 8. marta

Izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi povodom Dana žena pripremili su za 6, 7. i 8. mart akciju pod nazivom „Dame biraju“ u kojoj ćete sasvim sigurno želeti da učestvujete.

U svim knjižarama Delfi prilikom kupovine jednog od dva ponuđena naslova, „Neznanac u Kornvolu“ ili „Nakon poslednjeg plesa“, dobijate na poklon dva sjajna proizvoda – jednu masku za lice i jedan lak za nokte, po svom izboru.

U romanu „Neznanac u Kornvolu“ Liz Fenik plete očaravajuću priču punu ljubavi i intrige u bajkovitom okruženju kornvolskog mora i neba.

„Nakon poslednjeg plesa“ Sare Mening je neverovatna priča o dvema ženama koje vreme razdvaja ali sudbina spaja, priča koja će vam vratiti veru u iskupljujuću moć neočekivane ljubavi.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da obradujete sebe, one koje volite i uživate u proizvodima vaših i naših velikih prijatelja.

Dr Colić je za ovu akciju obezbedio Beauty Therapy maske koje su posebno kreirane za dubinsku negu kože lica i dekoltea. Dr Colić Beauty Therapy kolekcija maski napravljena je od najefikasnijih prirodnih sastojaka koji zadovoljavaju konkretne potrebe vaše kože.

Perfektna Golden Rose linija lakova za nokte stvara glamuroznu lepotu na vašim noktima svojom izuzetno sjajnom i postojanom formulom bogatim i modernim bojama.

Na ovoj akciji u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca važe količinski i članski popusti. U Delfi knjižarama „Miloš Crnjanski“ i SKC važe količinski popust i redovan popust od 15%.


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
nezaboravno druženje sa andrejem makinom laguna knjige Nezaboravno druženje sa Andrejem Makinom
15.05.2024.
Majski Lagunin književni klub, 111. po redu održan je 10. maja i bio je poseban. Imali smo priliku da ugostimo francuskog akademika i sjajnog pisca Andreja Makina. U fokusu nam je bio roman „Prijatelj...
više
sve što niste znali o dženis halet, autorki romana ubistvo u lokvudu  laguna knjige Sve što niste znali o Dženis Halet, autorki romana „Ubistvo u Lokvudu“
15.05.2024.
Dva studenta prava dobijaju hrpu dokaznog materijala i krajnji rok. Moraju da reše zbunjujuće ubistvo zbog kog je nevina osoba poslata u zatvor. „Ubistvo u Lokvudu“ je zagonetni roman koji poziva čita...
više
iz prve ruke zaokrenuto razmišljanje  laguna knjige Iz prve ruke: „Zaokrenuto razmišljanje“
15.05.2024.
Mladi kapetan bojnog broda na jednom od prvih krstarenja upada u maglu, i posle nekoliko sati plovidbe kroz mrak i sivilo s komandnog mosta počinje da nazire svetlost koja mu se približava. Pošto njeg...
više
delfi kutak je pročitao moja ljubav nikola tesla  laguna knjige Delfi Kutak je pročitao: „Moja ljubav Nikola Tesla“
15.05.2024.
Na početku moram da istaknem činjenicu da slabo čitam savremene domaće pisce. Ne znam ni sama zašto je to tako, ali eto. Zato sam i bila u nedoumici kad se ova knjiga pojavila u prodaji. S jedne stran...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.